Tuesday, July 20, 2010

Viska besök


Linus och Viska kom förbi en stund idag. Charlott kom lite senare. Mysigt att träffa alla VI fick höra de goda nyheterna att unga familjen Eklöw väntat tillökning i mars. Viska ska bli stora syster och det är ju helt underbart för då slipper hon sitta ensam i baksätet :-)
De hade tillbringat hela dagen i Astrid Lindgrens värld. Mysigt, att ses. Hon är ju som en lite prinsessa. Hon visade stolt upp en ny mjukis krona. Jag gav henne lilla prinsess-kronan som kom på Prinsess"tårtan" i juni... Hon vill nog ha den på sin födelsedags tårta. Björn och jag sprang vår bestämda 6 km-runda vid 20 och de andra gick ut till Humlan för att gunga ett tag och vänta på Charlott som träffade tjejkompis. De är mysigt att träffas, lilla släkten... Viska var mer tillgänglig idag. Vi var lugna och det verkar som hon är intresserad av att vi är syskon och att alla är någon form av lilla syster, eller storebror när hon själv ska bli lilla syster. Mysigt att höra hur hon funderar. Vi lekte kurra gömma 10 gånger och sedan var det dags för dem att ta sig hemåt mot den lånade lägenheten i Årsta. De ska mot syrrans land i morgon och stanna några dagar.

Yvonne och jag träffades på torget idag och tog en fika, snacka lite skit och så kom Toby med sönerna sökandes efter ett fik så vi fick sällis.

No comments:

Post a Comment